Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Toiminta & Talli

Tallimme on kiva ratsastuskoulu, jolla saa kyllä vuokrata tallipaikkoja. Vaikka tämä paikka onkin ratsastuskoulu niin täällä on yksäreitäkin. Suklaanponitallilla on oma ratsastus yhdistys: SPT johon voit liittyä vieraskirjan kautta, lisä tietoa löydät myös tallin uutisista. Täällä on noin 14 työntekijää ja noin 200 tuntilaista, hevosia on suunnilleen 65 ja lisää tulee. Pidämme tunteja ja leirejä, joille voi osallistua. Täällä on ponitalli, hevostalli ja perustalli, ponitallissa on 12 karsinaa, hevostallissa on 12 karsinaa, perustallissa on 14 karsinaa ja yksityistallissa on 4 karsinaa. Meillä on 3 karsina paikkaa vapaana. Tallilta löytyy myös: Kahvila, satulahuone, leiritalo, traileri, kenttä, toimisto ja talo. Tallit ovat ruskeita rakennuksia, ja hevosen voi hoitaa muuallakin kuin karsinassa sillä tallin käytävälle voi laittaa 2 hevosta ja pesupaikalla voi myös hoitaa hevosen. Kentälle mahtuu paljon hevosia ja siellä mahtuu olemaan 2 eri tuntia samaan aikaan. Kahviosta voi ostaa jotain syötävää ja siellä säilytetään myös hevosten ruuat. Talossa pestään suitset ja satulat, ja siellä on kaappeja joihin voi laittaa omat tavarat ratsastuksen ajaksi, siellä on myös pöytä. Leiritalossa on tv, sohva, 4 sänkyä (tulee lisää) ja siellä voi tehdä myös ruokaa. Täällä on myös laidun jossa on katos, ruoka ja juoma kupit. Satulahuoneessa on varusteet ja muita juttuja.

Tallin läheisyydessä on hyvät maastoreitit, joilla voi hyvin ratsastaa, ja talutella hevosia. Hieman kauempana on suuret kesälaitumet, joille hevoset pääsevät kesäisin.

 

 

 

Ponitalli

Ponitallissa asuu kaikki pienet ponit. Isot ponit jotka eivät mahdu ponitalliin menevät perustalliin, Tara ja Kárl ovat poikkeuksia, sillä ne ovat molemmat hevostallin isossa karsinassa. Ponitalli on myös "päätalli" ponitallin päästä löytyy kaikkien hevosten varusteet ja käytävällä on kiinnitys ketjut, jotta hevosen saa käytävälle.

Perustalli

Perustallissa asuu isoja poneja ja hevosia. Siellä asuu pienempiä hevosia ja isoja poneja. Perustallissa asustaa myös hieman isompia hevosia.

 

Hevostalli

Hevostallissa asuu hevoset. Hevostallissa on isoimmat karsinat. Hevostallissa on muista talleista poiketen karsinan ovena on köydet.

 

Yksityistalli

Yksityistallissa asuu yksityishevoset. Yksityistalliin ei saa mennä muita kuin yksäreiden omistajat, tallityöntekijät. Hoitajatkin saavat jos niillä on sinne jotakin asiaa.

Hevosten vuokraaminen

Nyt on mahdollista vuokrata hevosiamme ( Virtuaalisesti ). Vuokraaja saa olla hoitaja, tai toisen tallin pitäjä. Toisen tallin pitäjänä saat vuokratessasi viedä hevosen omalle tallille, ja käyttää sitä esim. Tunti ja leiri käytössä. Hoitajat saavat vuokratessaan pitää sitä täällä, ja kirjoittaa tarinoita samaan paikkaan kuin hoitotarinatkin. Vuokratessa hevonen on sinun vastuullasi, ja sinä huolehdit siitä päivittäin.

Vuokrapyynnöt vieraskirjaan näin:

Oma nimesi - Hevonen

Vuokrauksen päivämäärä

Oma nimesi on tietenkin oma nimesi, hevonen on hevonen jota haluat vuokrata, sekä päivämäärä on tietenkin vuokrauksen päivämäärä. ( Esim. 17.6 - 27.6 )

 

y-työssä http://kuusikonschleich.suntuubi.com

y-työssä http://vtnaavis.suntuubi.com

​y-työssä http://teili.suntuubi.com

y-työssä http://kiitolantalli.suntuubi.com

y-työssä http://tuiskutuuli.suntuubi.com

y-työssä http://ponifani.suntuubi.com

 

 

 

SPT

SPT on seura johon voi tallit liittyä. Tallin hoitajat ovat SPT:n ratsastajia ja jos liityt SPT jäseneksi, niin sinunkin hoitajat voivat olla! Hevoset ovat tunnistusmerkitty, ja tunnistusmerkinnöissä on aina ( paitsi Ticolla ja Emilyllä) sana SPT, siltä varalta ettei kukaan varasta tai sekoita hevosia. Jos tahtoo tallin valmennuksia niin täytyy liittyä SPT jäseneksi mutta tavallisille tunneille voi osallistua kuka vain.

 

 Hoitajatoiminta

Meillä on ollut alusta asti hoitajatoimintaa. Hoitajia meillä ei kuitenkaan ole paljoa. Hoitajat saavat osallistua kilpailuihin, myös ulkopuolisiin kunhan sanoo menevänsä ja että millä hevosella. Yritämme panostaa vielä hieman enemmän hoitaja hommia. Jokainen hevonen saa yhden hoitajan, ja jokainen hoitaja saa yhden hoitsun. Hoitaja kategoriasta voit lukea lisää.

 

 

Tarhaukset:

Täällä myös kesän laidunkauden järjestykset. Jos ylempänä ja alempana samalla paikalla, mutta eri laatikoissa on hevosia, niin se tarkoittaa niiden olevan samalla laitumella, mutta eri aikaan.

 

              Tarhaukset & Laidunjärjestukset
              Tarha 1     Tarha 2     Tarha 3  Tarha 4    Tarha 5    Tarha 6   Tarha 7   Tarha 8     Tarha 9
             
Kassu, Biine

Pete, Sydän, Mary

Tico, Pulla Sara, Fauna Leo, Myrsky Gromi, Rose, Mandy Kárl, Tara Taika, Star Pontus, Sun
Nemo, Fanny Shnip, Cartini Sanni, Mimosa Cindrevel, Eetu Hugo, Lydia Bee, Senita Esa, Silver, Caiviq David, Elico Zillion, Chinu
Linda, Tella Indigo, Auroora Tarmo, Paul Tom, Tiro Tuuli, Black Lunatic, Apollo Hasse,Debu Diamante, Sharon, Tomppa Lucy, Emily
Sini, Lilly Toronto, Willy Minta, Mirmary Ranse, Mauri

Kunkku,

Prinssi

Apache, Rusina      
                 
                 
Laidun 1 Laidun 2 Laidun 3

Laidun4

Laidun 5

 

Laidun 6

Laidun 7 Laidun 8 Laidun 9
                 
Pete, Sydän, Mary, Sara, Pulla, Fauna, Biine, Kassu Mandy, Gromi, Rose, Myrsky, Leo Tara, Kárl, Taika, Star, Fanny Cartini, Shnip, Sanni, Mimosa Pontus, Sun, Nemo, Ranse, Mauri Sini, Hugo, Apache, Lilly, Esa Bee, Auroora, Lucy, Lydia, Silver, Mirmary

Indigo, Tuuli, Cindrevel, Eetu, Black

Sharon, Tomppa, Willy, Elico, Toronto Hasse, Tarmo, Chinu, Linda, Tella Zillion, David, Tiro, Tom, Lunatic Senita, Emily, Diamante, Debu